Mathilda på besök

2011-10-27 @ 17:56 — 1 kommentar

Mathilda Nu har mitt enda riktiga fan varit på besök, Mathilda som självklart älskar MIG över allt annat. Vi lagade mat, gick på promenad med hundarna och gungade. Efter avslutat gungande var det dags för lite barnprogram och en skön kontorsstolssittning. Wera, Anna & Mathilda

Lite roligt att Anna tror att jag aldrig har hört “Huvud, axlar, knän och tår”, hon får fortsätta tro det tills hon läser detta inlägg. Nu är jag trött, inte riktigt lika trött som när jag praktiserade på en förskola men jag är trött.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Mathilda på besök

  1. Riktigt kul att höra :)
    Och sedan ser man erat London/England inredda vardagsrum med ju ;)

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.