Long time no see

2012-09-07 @ 14:32 — 1 kommentar

Det var ett tag sedan sist, jag har haft annat för mig och helt glömt bort den här sidan/bloggen. De senaste dagarna har jag dock gått i funderingarna på att göra om bloggen och börja använda den igen lite mer regelbundet samt koppla ihop olika tjänster som kommer göra sidan/bloggen mer aktiv.

När ändå sidan verkar ha buggat ur och inte längre fungerar som den ska känns det som ett ypperligt tillfälle att göra om sidan helt och istället fokusera på något som jag personligen tycker är snyggt, visst temat jag har nu var jag för något eller några år sedan ”förälskad” i men den tiden är ute nu.

I form av inlägg på sidan kommer nog fokusen ligga mer på enkla inlägg, tankar och funderingar samt en nypa samhällsnytta. Då ingen egentligen läser min blogg kan jag skriva vad som helst som avslutning till detta inlägg, väljer dock att avstå från något kontroversiellt.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Long time no see

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.