Logiskt tänkande

2009-05-04 @ 08:56 — 1 kommentar

Idag kan vi läsa om att bandet Tokio Hotel lider utav stalkers och har fått svårt att leva normala liv, vilket de borde ha förstått innan de gav sig in på det här men det roliga med artikeln är inte att bandet verkar ha glömt att de kan få stalkers efter sig utan istället är det deras fans som gör artikeln något roligare.

Hur ska fansen stötta Tokio Hotel i den här svåra tiden? De ska självklart mobiliserar sig och ladda hem deras låt ”By your side” på I-tunes och göra den till den mest nedladdade låten, ja för det lär ju inte fixa fler fans. När det för övrigt gäller Tokio Hotel förstår jag faktiskt inte varför de har blivit ett sådant stort band, och sedan har vi ju sångaren som jag först trodde var en tjej men det var tydligen en kille. Inom några år eller så förutspår jag att Bill Kaulitz kommer att komma ut som homosexuell och alla kvinnliga fans kommer bli chockade, men inte resten utav världen.

Rätt komiskt ibland att kolla på Freddie Mercury och alla hans shower, kunde verkligen ingen förstå att han var homosexuell? Folk blev lika chockade då Rob Halford kom ut.

Missuppfatta mig verkligen inte nu, jag har absolut inget emot homosexuella och jag har absolut inget emot varken Freddie Mercury eller Rob Halford däremot tycker jag att det är komiskt då det är så uppenbart vilket det egentligen är nu med Bill Kaulitz även fast han gång på gång har förnekat ”anklagelserna”.

Hoppas jag inte blir lönnmördad idag utav någon inbiten Tokio Hotel fan för det har jag inte tid med, jag ska ju tvätta fönster. Jag tar emot era klagomål nu.

Läs vidare:
Aftonbladet (1)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Trackbacks & Pingbacks:

  1. Daily News About Freddie Mercury : A few links about Freddie Mercury - Monday, 04 May 2009 00:33 - 2009-05-04 @ 10:41

    […] Ekke.se Logiskt tänkande […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.