Lakrisal

2011-10-19 @ 10:31 — 1 kommentar

Om det var något godis jag verkligen älskade när jag var yngre så var det Lakrisal och när kompisarnas föräldrar eller när en egna föräldrar åkte färja så var man snabb med att beställa ett rör full med de goda lakrits-tabletterna.

När man väl hade röret i sina händer var man överlycklig och placerade röret på en hedersplats vid skrivbordet, en dag senare hade man diarré hela dagen. När man några år senare kom på den briljanta idéen att kombinera lakrisal med vaniljglass så var cirkeln sluten, två saker som får min mage att vända sig ut och in.

Trots det magonda som en lakrisal-rulle kan ge kommer jag fortfarande tillbaka till detta godis nästan varje gång våra blickar möter varandra. Nu väljer jag att avnjuta dessa pastiller i måttliga mängder samtidigt som jag tänker tillbaka på den tiden då man fortfarande kunde vara lycklig samtidigt som man satt i timtal på toaletten och var förtvivlad.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Lakrisal

  1. Tackar! Kommer köpa en systemkamera framöver och då kommer bilderna bli bättre:-)

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.