Kaos

2010-12-05 @ 18:00 — 2 kommentarer

Nu har jag inte skrivit på ett tag och det har sin förklaring som vanligt och den här gången har det varit helt kaos i mitt liv känner jag och jag har helt enkelt inte haft någon ork men nu ska jag ge det ett nytt försök.

Sekretess är något som finns och jag tänker inte gå in på detaljer utan istället ta det stora hela utan att uppge några namn som figurerar. Jag har snart i ett år jobbat och fått lön på en liten firma, det har varit mycket jobb och det har alltid funnits mer än så, nu har firman förlorat en kund och det är tal om att firman möjligtvis förlorar en kund till vilket kommer innebära katastrof för mig då de två kunderna ihop utgör 4 av 5 dagar på min arbetsvecka.

Jag har inte körkort, dels för att jag ansett mig själv som en fara i trafiken och för ekonomiska skäl men nu är det väldigt viktigt att jag skaffar mig mitt körkort för annars riskerar jag att få sparken i början av nästa år. Nu lägger jag så mycket tid som möjligt på att plugga teorin och att övningsköra, om allt går som det ska har jag körkort tidigast i januari annars kan det bara gå utför.

Imorgon ska jag bege mig till körskolan efter jobbet för att lägga upp en körkortsplan, de vet om att jag är i behov utav körkort så snart som möjligt och jag hoppas självklart att det kommer lösa sig samtidigt som jag i panik måste börja leta efter nya jobb om det nu inte går vägen.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

2 kommentarer till Kaos

  1. Hoppas det ordnar sig för dig bror och lycka till med körkortet

  2. Det ska nog lösa sig, imorgon får jag en ny lägesrapport på jobbet.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.