Jobb, twitter och Samsung Omnia HD

2009-10-27 @ 21:59 — 2 kommentarer

I förrgår blev jag kontaktad av Anders från Blogvertiser angående min blogg, tydligen var det så att min blogg inte fungerade i varken Internet Explorer eller Firefox. Jag som personligen använder Chrome och Opera hade inte märkt det här problemet och fick lite smått panik över alla besökare jag hade missat på grund utav det här.

Jag blev kontaktad så sent på dagen att jag var tvungen att sova på saken, jag skulle nämligen upp dagen efter och börja min praktik. På morgonen var jag uppe med tuppen och begav mig till stället där jag skulle träffa både chefen och en arbetskamrat. Chefen kom först och vi snackade en stund, härligare chef får man nog faktiskt leta efter. Några minuter senare anlände min arbetskamrat som enligt beskrivningen jag fick från chefen alltid var på gott humör.

Arbetsdagen började med att vi fikade tillsammans med vaktmästarna i området, några utav dem kände igen mig till namnet och andra till ansiktet. En utav vaktmästarna hade den största varblåsan jag sett på ena pekfingret, han hade varit ute i helgen och fått en tagg vid nageln som jag uppfattade det. Jag såg visserligen varblåsan innan han berättade om den men jag trodde helt enkelt att han hade smörjt in fingret med något slags bivax eller liknande, men så var alltså inte fallet.

Det skojades friskt i fikarummet och tydligen låg inte Lasse Stefanz högt i kurs när det gällde musik, en utav vaktmästarna rent utav hatade Lasse Stefanz efter en händelse då en utav hyresgästerna på fyllan somnat med musiken på högsta volym och repeat. Vaktmästaren hade då gått ner i källaren och dragit ut en propp för mannen varpå det blev tyst, men efter en stund tänkte han att det var lite taskigt så han gick ner igen och satte in proppen varpå Lasse Stefanz ljudade på högsta volym ännu en gång mitt i natten, då fick vaktmästaren nog och sprang upp till lägenheten, bankade så hårt han kunde på dörren men ingen öppnade. Vaktmästaren valde nu att leta upp huvudnyckeln och öppnade dörren, inne i lägenheten låg en stupfull karl med hörselproblem, han hade ingen aning om hur högt det var och han var så full att det knappt gick att få liv i honom, vaktmästaren drog då ut alla sladdar han fick tag i och till slut blev det tyst.

Arbetsdagen innefattade att städa trapphus vilket till en början inte var helt självklart men efter en stund gick det som på räls även fast det var klart och tydligt att min arbetskamrat fixade allt det där mycket snabbare än mig. Dagen var över väldigt snabbt men det kändes skönt att komma hem en stund för att ladda om batterierna så att säga.

Resten utav dagen gick åt till att fixa i ordning en planering till min datacirkel som jag har på tisdagar, när jag väl var klar med det gick jag in på bloggen och försökte fixa problemet med Internet Explorer och Firefox. Det tog runt tre timmar innan jag kom på vad som krånglade, helt ologiskt var det Twitter som inte fungerade tillsammans med Internet Explorer och Firefox, när jag väl inaktiverade Twitter på bloggen fungerade allt som det skulle igen.

Sedan ett tag tillbaka har min Sony Ericsson k810i krånglat och jag har varit riktigt sugen på en ny mobil, nu har jag faktiskt hittat en mobil som är otroligt lockande: Samsung Omnia HD eller som den också heter, Samsung i8910. Med den mobilen kan man bland annat filma i HD-kvalitét vilket skulle passa perfekt för min blogg då jag har funderingar på att lägga ut en del video-inlägg.

Problemet med Samsung Omnia HD är att den är alldeles för dyr för mig varpå jag nu nästan bönar och ber Samsung att skicka mobilen till mig gratis så jag kan recensera den, men det lär nog aldrig ske tyvärr. Om Samsung skulle skicka en mobil mot all förmodan skulle jag bli helt lyrisk, lär nog dyka upp en hel del tack-inlägg för en sådan sak.

Jag har aldrig tidigare använt varken en mobil med pekskärm eller en Samsung men det vill jag självklart ändra på.

Nu ska jag fortsätta kolla på videor med den här underbart läckra mobilen och sen ska jag gå och lägga mig för imorgon är det jobb som gäller igen. Ha en fortsatt fin kväll alla läsare så hörs vi imorgon igen.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

2 kommentarer till Jobb, twitter och Samsung Omnia HD

  1. Läcker mobil. Dock klarar jag inte av andra än ericsson då de har så bra meny.

    Varför är du aldrig mer på skype ekke. Behöver snacka viktiga saker med dig. :)

  2. Har haft fullt upp dessa dagar, men jag ska se till att bättra mig med Skype :)

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.