Jobb och Återvinningen

2009-12-07 @ 19:50 — Lämna en kommentar

Förra veckan var något hektiskt då min arbetskamrat var sjuk vilket innebar att jag fick jobba helt själv och dubbelt så snabbt. Valde även att förra veckan ta vaccinet mot svininfluensan och fick dagen efter väldigt ont i kroppen mot slutet utav arbetsdagen, nästan så ont att jag hade varit tvungen att krypa hem.

Väl hemma fick jag feber, låg och kved resten utav dagen och förstod dock ändå att jag inte kunde sjukskriva mig dagen efter så därför rustade jag mig för ännu en arbetsdag. Dagen efter mådde jag fortfarande inte bra och ringde till min arbetskamrat som nu var frisk och sade att jag inte kunde fortsätta jobba då jag knappt kunde stå upp.

Nu blev det helt plötsligt fredag och jag var på benen igen, idag skulle jag äntligen jobba med min arbetskamrat igen och jag väntade med spänning på dagens diskussion. Jag slet med trapporna och till slut kom min arbetskamrat och meddelade att hon inte kunde jobba så mycket idag men skulle hjälpa mig med en trappa, sagt och gjort hon gjorde en trappa och kom sedan in till mig och frågade: ”Har du gjort B-uppgången?”, typiskt nog hade hon städat en trapp som jag redan hade gjort. Vi skrattade lite åt saken men sen var hon tvungen att dra igen, rätt onödig ”hjälp” men jag var glad över att få se henne igen då det blir rätt tradigt att jobba helt själv.

Idag (måndag) var det dags för mig att testa på ett nytt arbetsområde, jag skulle få prova på att åka en städmaskin som man alltså sitter på och kör. Det gick skapligt, alla är vi barn i början men man vill ju självklart glänsa vid första försöket. Nu sitter jag och försöker att bara koppla av för imorgon är det en ny dag och då ska jag avsluta tisdagsgruppen på ABF, man kanske skulle ta och bjuda på något?

I övrigt vad jag på Återvinningen idag och där hittade jag tre intressanta böcker som är intressanta på olika vis.

”Den Stulna Njuren”
Som  barn var jag ett fan av ”Råttan I Pizzan” som är föregångaren till den här boken om moderna sägner.

”Bibelkoden”
Fick en rejäl hype för några år sedan och först nu har jag tänkt att läsa den här boken även fast jag vet att det bara är struntsnack. Tanken är att jag ska ha ett litet skeptiskt bibliotek i framtiden, självklart inte ett allmänt bibliotek men ett privat där jag samlar både böcker jag håller med om innehållet i och böcker som är något vidskepliga.

”Ro Utan Åror”
En riktigt bra bok om en ALS-sjuks vardag skriven av en ”halvsläkting” till mig vid namn Ulla-Carin Lindqvist. Har ni inte läst den bör ni göra det snarast, väldigt lättläst och intressant bok som säkerligen kommer locka fram både skratt och gråt. Se även ”Min kamp mot tiden”.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.