Jimmy Lindmo

2011-12-03 @ 19:11 — 1 kommentar

Jimmy LindmoBakgrund:
Jimmy Lindmo är en utav de karaktärerna som på något sätt har satt sig fast vid Ekke och har tydligen honom som en inspirationskälla. För några år sedan då Ekke skapade communityn Blagh var Jimmy en utav de första medlemmarna. Nu håller Jimmy på att förfina sin fotograferingsteknik och drömmer om att sälja sina verk i framtiden.

Namn: Jimmy Lindmo
Född: 1996-08-31
Bor: Boden
Civilstatus: Singel
Sysselsättning: Fotografering och skolan.
Intressen: Fotografering,bild redigering.
Hemsida: Jimmybild.blogspot.com

När blev du aktiv på internet?
Jag blev nog aktiv omkring 2007 då familjen skaffade Bredband. Diverse spel började dyka upp i tillvaron så som Habbo och andra spel som man inte gillar i dagens läge.

Varför är Ekke en inspirationskälla?
Jag vet inte riktigt det är något i hans sätt att vara och skriva och göra saker, ett exempel är ju Ekke.se som är framgångsrik men han har visat att allt kanske inte blir lika lyckat så som Blagh som blev mer eller mindre en flopp som inte längre finns. Även att han gärna ger goda råd och tips.

När började ditt intresse för att fotografera?
Svårt att säga, troligtvis från det att jag alltid har rita och målat från ung ålder. Enligt andra var det vid 2 års ålder, när jag började i 1-2an så köpte mamma vad som då var en bra kamera, en Kodak med 3,2 mp som jag använt tills i sommar då intresset för fotografering blev större.

Vad äger du för kamera?
Idag äger jag en Canon Powershot A2200 på 14,1 Mp som jag fick för 5-6 månader sedan.

Drömmer du om någon kamera?
En dröm skulle ju vara något i stil med Canons nya Canon EOS-1D X för 50 000 och massa objektiv men det blir ju en framtidsdröm det, annars drömmer jag ju lite om Canon EOS 5D Mark II som gott och väl skulle duga de närmaste åren.

Hur ska en bra bild se ut?
Den ska ha bra känsla från början man ska fastna vid bilden då man bläddrar förbi den i en onlinekatalog,album eller att man stannar till på konstgalleriet just för den.

Hur ser framtiden ut?
Ja nu blir det nog Gymnasiet, får se om det blir Estet Media i Luleå eller Teknik i Boden. I framtiden hoppas jag på mer foto och att tjäna pengar på det eller data teknik och starta upp en hemsida i stil med Jimmylindmo.se.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Jimmy Lindmo

  1. Finaste bilden jag tagit ever.!

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.