Jag har blivit besatt

2011-10-30 @ 18:43 — Lämna en kommentar

Enda sedan jag skrev mitt inlägg om Payday: The Heist har jag nästan varit besatt utav spelet, jag har legat vaken om nätterna och tänkt ut olika strategier och planer för att utföra det perfekta uppdraget. Det är absolut inte många spel som får mig att bli så här besatt, senast var det nog Minecraft som fick mig att se allt i block.

Jag ser fram emot att lana med Annas broder och spela det här spelet om och om igen, för det går verkligen att spela samma uppdrag flera gånger om (fråga bara min flickvän som tror att det bara finns ett uppdrag). Väntar spänt på vad för material som Overkill Software ska släppa snart till spelet, jag lär vara en utav de första som köper det vad det än är.

Tack för mig, det var skönt att lätta på bröstet en aning.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.