Jag är en dålig chef

2010-12-09 @ 16:18 — 2 kommentarer

Min dag har varit slitsam och det har varit få stunder av lugn och ro, min frukostrast bestod av ett besök på vårdcentralen för blodprov bland annat. Något jag inte såg fram emot var personalmötet efter lunch då jag är tvungen att gå till kontoret, får inte upp min cykel för allt smör i Småland.

Jag kommer fram till kontoret och det är uppenbart att vädret inte är på min sida, svettig och frusen på en och samma gång kliver jag in och sätter mig ner. Tydligen var min chef sjuk just idag och det var rätt onödigt för mig att närvara vid mötet men jag såg min chans att få sitta ner i fem minuter.

Mitt halvgoda humör blev testat då en arbetskamrat som inte har jobbat allt för länge på min arbetsplats slänger ur sig att ”Du är ju en riktigt dålig chef”, bakgrunden till detta är att jag imorgon skall åka med en jag inte brukar åka med och köra ett pass som personen i frågan inte är van vid och då får jag agera ”chef” som vi säger mest på skämt.

Till saken hör att jag för några veckor sedan körde med den nya på jobbet ett pass som inte jag var van vid alls och jag visste inte gatorna så himla bra och det blev lite rörigt, något som inte hade varit nödvändigt om personen i frågan hade kunnat tänka lite mer med arslet och insett att hen körde gatorna nästan varje vecka.

Lite skit kan jag förtjäna ibland men den kommentaren ansåg inte jag att jag förtjänade och skadeglädjen ligger inte långt bort nu då hen antagligen kommer sluta jobba för företaget, vi har fått lite brist på jobb. Jag tänker inte leka chef när jag inte vet vad som ska utföras eller vem jag har att jobba med, i övriga fall kan jag dock påstå att när jag väl väljer att ta kommando är jag riktigt bra på det också.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

2 kommentarer till Jag är en dålig chef

  1. Klokt beslut att inte leka chef om du inte är chef. Bara det är ju en chefegenskap. :)

Trackbacks & Pingbacks:

  1. 100 bloggade hen | På svenska - 2013-02-26 @ 15:00

    […] Till saken hör att jag för några veckor sedan körde med den nya på jobbet ett pass som inte jag var van vid alls och jag visste inte gatorna så himla bra och det blev lite rörigt, något som inte hade varit nödvändigt om personen i frågan hade kunnat tänka lite mer med arslet och insett att hen körde gatorna nästan varje vecka. (härifrån) […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.