Inredning

2010-03-25 @ 21:04 — Lämna en kommentar

Jag har märkt att när man kommer hem från en hel dags arbete är det skönt när saker och ting i lägenheten ser bra ut, jag är inget vidare på inredning men intresset har växt de senaste åren och nu handlar jag inte längre soffor, bord och stolar bara för att de är billiga eller sköna utan de ska även passa med resten utav inredningen.

I veckorna nu sedan jag sist skrev har det satts upp nattlampor och hyllor vilket faktiskt blev riktigt snyggt, jag kan dock inte påstå att jag låg bakom det hela utan det var min sambo och hennes pappa som ordnade det mesta men man blev otroligt glad inombords utav resultatet. Det är svårt att inreda en liten lägenhet, men något man bör tänka på är att bara för att man har en liten lägenhet ska man inte göra den ännu mindre genom att slänga in en massa möbler, försök istället att ha så få möbler som möjligt för att få så stort utrymme som möjligt att röra sig på.

Är ni möjligtvis intresserade utav heminredning och kanske till och med har några tips på hur man ska inreda för att trivas i hemmet?

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.