Inläggstorka och intervjuer

2009-04-25 @ 19:56 — Lämna en kommentar

De senaste två dagarna har jag faktiskt inte hittat något intressant som jag har haft någon större lust att fördjupa mig i och skriva ett inlägg om vilket har resulterat i en torka av inlägg här på bloggen. Har inte heller hänt något direkt av vikt i mitt liv förutom att jag hade en rätt rolig diskussion inatt med en gammal klasskamrat som påstod att 70% utav alla på jorden var kristna vilket självklart inte är sant men han vägrade inse att han hade fel och till slut blockerade han mig.

Jag funderar på att skriva en hel del inlägg som inte direkt behöver vara aktuella som t.ex. recensioner och sedan ha dem på lager för sådana dagar där man inte har något att skriva om. Har även tänkt dra igång med en idé som jag har haft från starten där jag ska intervjua både ointressanta människor som intressanta, har fått klartecken från några personer som kan tänkas ställa upp på en intervju men det skulle vara toppen om jag hade några fler vilket leder mig till nästa stycke.

Är det möjligtvis så att ni vill bli intervjuade utav mig och sedan ha er intervju här på min blogg? Kravet för att du ska kunna bli intervjuad är att du antingen äger en blogg/hemsida eller att du är känd för något eller att du på något sätt är speciell. Skriv en kommentar där du säger varför du tycker att du borde bli intervjuad och skriv gärna ner en länk till din blogg eller hemsida, självklart måste du ange en äkta mailadress så att jag kan kontakta dig vid intresse.

Nu skall jag dra mig tillbaka till tv-soffan och vila hjärnan en stund, men ni får ha en fortsatt fin kväll och lev väl.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.