Imorgon vikarierar jag

2009-10-14 @ 13:50 — Lämna en kommentar

Fick ett telefonsamtal precis från ABF, tydligen är det så att en utav cirkelledarna är sjuk och jag fick då frågan om jag kunde vikariera för henne redan imorgon. Som förra gången är det i sista minuten men då det fungerade bra sist är jag inte orolig över det och tackade självklart ja.

Gruppen jag ska ha imorgon är en nybörjargrupp, det vill säga att det kommer läras ut basfunktioner som hur musen fungerar och hur man öppnar ett program. Till den här gången tror jag inte att det är någon idé att jag förbereder med uppgifter et cetera utan istället kommer det bli mest en muntlig genomgång med några praktiska övningar.

Nu ska jag återgå till att städa i lägenheten men sen ska jag försöka klura ut hur jag ska göra imorgon.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.