Idag kom ett nytt kylskåp

2009-06-01 @ 12:20 — Lämna en kommentar

Som jag tidigare har berättat gick kylskåpet sönder i helgen och efter ett tag fungerade kylskåpet som en bastu för alla matvaror. Min mor fick ta hand om en del matvaror som verkligen behövde kyla, men sedan hade vi burkar och konserver som knappast tog stryk utav värmen.

Idag kom kylskåpet och det var en rätt trevlig kille som hjälpte till att byta ut, problemet var att han antagligen kände sig väldigt självsäker då han bland annat höll på att tappa hela kylskåpet ner i trappen. Ett flertal gånger fick jag panik över hur mycket han lutade skåpet, men allt gick bra.

I två timmar ska kylskåpet stå innan jag får sätta igång det, men problemet är att jag testade lite snabbt att bara vrida igång och antingen är kylskåpet inte ikopplat, eller så fungerar inte kylskåpet för inget hände men jag ska dock testa om en timme igen då den har stått i över två timmar. Om kylskåpet inte fungerar blir jag galen.

Som jag misstänkte levererades kylskåpet korrekt men han glömde sätta i kontakten vilket gjorde att kylskåpet ej gick igång. Nu är dock allt åtgärdat med hjälp utav vaktmästaren som hjälpte till. Vilket dag det är, och snart ska jag iväg för att spela korpen boule.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.