Heikki Vesa spår 1998

2009-12-05 @ 21:02 — 6 kommentarer

Hittade en bok i lägenheten för några månader sedan som handlade om övernaturliga fenomen och vi får bland annat läsa om Heikki Vesa som enligt sig själv har hjälpt folk hitta borttappade saker och hjälpt dem även med att vinna pengar på hästar men i just den här boken spår han även hur 1998 kommer att se ut och nu över tio år senare kan vi kolla tillbaka på vad som sades och se om det verkligen stämde.

Jag kommer här välja ut vissa bitar ur hans spådom och undersöka om det verkligen var sant det han skrev. Vi börjar med en spådom om tidningsbranchen i Sverige.

”Tidningsbranchen i Sverige kan få problem. Den stora tidningsdraken Dagens Nyheter kommer att diskutera nedläggning. Aftonbladet kommer att på nytt sjunka till låg nivå med försäljningen av tidningar”

Om man kollar in Heikki Vesas hemsida kan man se att han jobbar för tidningarna Hemmets Journal, Expressen, GT, Får jag lov, Kvällsposten och Hennes. Dagens Nyheter diskuterade inte nedläggning år 1998 utan vad som hände var att de bytte chefsredaktör till Joachim Berner och övergick samtidigt till beteckningen ”oberoende liberal”. Vad gäller Aftonbladet fick de kritik för den så kallade ”nazistaffären” då bland annat arrangerade nazistiska hotbilder mot kända personer publicerades.

”Danmark kommer att hjälpa Sverige till en bättre framtid och det mycket genom den öppna och vänliga politik som där förs.”

Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige kom överrens om Nordiska utvecklingsfonden år 1998 men då Heikki Vesa påstår att Danmark har en öppen och vänlig politik förstår jag inte vad han menar med tanke på deras invandrarpolitik.

”Jordskalv kommer att ödelägga enorma ytor i bergsområden nära Los Angeles.”

Finner ingen information om något jordskalv i bergsområden nära Los Angeles 1998 som skulle ha någon större betydelse.

Det togs upp en hel del andra spådomar som om man böjer en hel del på sanningen stämmer men det är inte särskilt vetenskapligt, om man säger att något ska ske 1998 och det istället sker tio år senare är det ett misslyckande men då brukar man tyvärr höra från dessa mediala människor att de bara fick fel på årtalet och att det brukar hända ibland.

En annan sak man märker med Heikki Vesas spådomar som jag har valt att inte ta med är att de är väldigt logiskt utarbetade efter året 1997 och följer alltså en logisk följd.

När vi har kollat på det här skulle det vara väldigt intressant att se vad Heikki Vesa spådde skulle hända år 2001, om det verkligen finns folk som kan spå framtiden varför såg de då inte vad som skulle hända 11 september 2001?

Här är min spådom:

”Jag kommer troligen inom en snar framtid bli kontaktad utav antingen Heikki Vesa eller någon annan person kopplad till Heikki som kommer att be mig ta bort detta inlägg”

Läs vidare:
Biblioteket: (1)
Heikki Vesa (1)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

6 kommentarer till Heikki Vesa spår 1998

  1. Hah ;) Så du menar du att jag är en geek? ;)

  2. Det menade jag inte riktigt men jag själv är en geek :)

  3. N I C O L I N A – F O T O B L O G G 2009-12-07 @ 17:55

    SV: Okejj ;)

  4. Abort är det värsta, och den största fienden till fred … För om en mor kan döda sitt eget barn, vad kommer att hindra oss från att döda oss själva eller varandra? ingenting

  5. Du har en åsikt men du har helt valt fel inlägg att skriva den åsikten i, här finner du inlägget du borde ha skrivit i: http://www.ekke.se/diskussion-abort/

  6. Haha…jag gillar din egna spådom ! Hur blev det då, blev du kontaktad ?

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.