Harrison Ford hög?

2010-12-07 @ 18:10 — Lämna en kommentar

På mina raster som jag kan spendera hemma i min lägenhet brukar jag kolla runt vad som har hänt i världen för att på något sätt hänga med, det blir även så att jag försöker bli underhållen av musik eller videoklipp alternativt en dokumentär.

Idag snubblade jag över ett videoklipp där det verkar som att en utav världens mest respekterade skådespelare Harrison Ford är påverkad utav något, mest troligt någon slags drog.Det är mycket möjligt att han inte har tagit något alls inför denna intervju men ni må hålla med om att han beter sig väldigt lustigt.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.