Galet fynd på Motala Återvinning

2009-08-11 @ 17:30 — 1 kommentar

Idag begav vi oss iväg mot Motala Återvinning som vi på senare tiden allt mer besökt. Nästan varje gång hittar man något man behöver eller roliga saker man kan kolla på. Vi gick omkring i runt en timme men jag hade fortfarande inte hittat något, men jag fick för mig att vi skulle gå en sista gång till leksakerna för att kolla på brädspel. Jag lyfte på ett utav spelen och hittade dagens fynd undangömt under spelet.

Mad - Baksidan

För bara några dagar sedan hade jag pratat om det här spelet och nu hade jag också hittat det, och för den ringa summan av 20 riksdaler vilket kan betraktas som ett riktigt galet fynd. Trodde aldrig att jag skulle hitta det där spelet någonstans förutom hemma hos min far som äger ett exemplar. Ikväll blir det med andra ord brädspel för hela slanten.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Trackbacks & Pingbacks:

  1. Secondhand inköp! « Totzie - 2009-08-11 @ 18:20

    […] ut på att man ska bli av med sina pengar. Man kan nästan beskriva det som Monopol fast bakvänt. Här har min pojkvän lagt upp på sin […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.