Fyrkantiga ögon

2009-08-21 @ 23:44 — Lämna en kommentar

Har precis avslutat det jobbiga arbetet att sätta upp regler etc. för den nya hemsidan som om ni har missat kommer vara en webbaserad proxyportal. Det tog mig runt två timmar att färdigställa texten och sedan få det att se någorlunda snyggt ut.

Något jag märkte var att sidan inte alls ser lika bra ut i Internet Explorer, därför har jag valt att berätta det för besökarna om de nu skulle undra.

I övrigt har jag faktiskt fått en del trafik till proxyn vilket gav en extra kick då jag satt med alla koder framför mig. Snart blir det dock läggdags för mig då jag inte orkar att hålla mig vaken mycket längre till, men innan det kan ni få se vad jag har hållt på med idag.

Regler etc.
http://www.ekke.se/proxy/disclaimer.php (Bruten länk) http://www.proxified.se/disclaimer.php
Proxyn i sig (lite småfix)
http://www.ekke.se/proxy/ (Bruten länk) http://www.proxified.se

Det känns som att kodandet aldrig kommer att ta slut, jag måste bland annat få Lunarstorm, Bilddagboken och diverse andra sidor att fungera men det kan jag nog vänta med ett tag.

Uppdatering: Läs här

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.