Fullt upp

2009-11-26 @ 22:32 — Lämna en kommentar

Torsdag är den värsta dagen i veckan för mig, dagen börjar med städjobbet från 07:30 till runt 12:00 sen är det hem och duscha som gäller för att sedan åka iväg till ABF från 14:00 till 16:30 och efter det gäller det att stå på parkeringen 17:30 för att åka iväg och spela Boule vilket brukar sluta någon gång runt 20:00.

Idag vann vi dock en match för första gången men jag var allt för trött för att fira och ville helst bara hem så fort som möjligt för att få lite lugn och ro.

Träffade för övrigt chefen för städfirman idag och nästa vecka börjar jag med ett nytt schema som kommer innebära fler arbetstimmar och lite jobbigare uppgifter. Tror inte det kommer bli några problem men jag har det väldigt knapert med pengar för tillfället och vill helst börja tjäna pengar på jobbet men det får jag nog vänta  med till januari-februari nästa år om jag får jobbet.

Nu ska jag snart gå till sängs, har sovmorgon imorgon och börjar istället 08:00 vilket är mer än välkommet efter en dag som denna. Kort och gott, jag är trött.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.