Finns folk till allt

2009-11-27 @ 13:36 — Lämna en kommentar

Idag var det dags för storstädning på jobbet och vi hade fått ett klagomål om en toalett vid tvättstugan som tydligen skulle vara riktigt smutsig, vi valde därför att börja storstädningen i det huset. Det tog runt två timmar innan vi kom fram till tvättstugan och toaletten, när min arbetskamrat öppnade dörren till toaletten kollade hon på mig med en väldigt förvånad min och sade:

– Har du städat toaletten?
– Nej?

Jag kollade in på toaletten och såg att det var i stort sett kliniskt rent där inne varpå min arbetskamrat sade att det finns folk till allt och många har inget bättre för sig än att klaga. Toaletten var till och med renare än torkrummet som det inte hade kommit in några klagomål om men som sagt vissa har inget bättre för sig än att klaga vilket jag ska lägga på minnet.

Nästa vecka börjar jag med ett nytt schema, nya arbetsuppgifter och längre dagar. Skönt att det är en helg mellan allt elände så jag hinner vila upp mig.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.