Farmor hade varit stolt

2009-11-25 @ 15:30 — Lämna en kommentar

De första veckorna jag jobbade valde jag att inte lyssna på musik samtidigt men efter ett tag kände jag att det var tråkigt då det var så tyst och man var själv varpå jag tog med mig headsetet till mobilen för att kunna lyssna på radion. Rix Morgonzoo lyssnar min arbetskamrat på och därför valde även jag att lyssna på det för att ha något att prata om.

För att inte bli uttråkad av all dålig musik som spelas på radion just nu valde jag även att ha med mig några skivor i mobilen, men då även de blev tråkiga gick jag helt över till radion. Förra veckan kändes det som att alla dagar var likadana, på just Rix FM spelas samma låtar om och om igen, det känns som att de har högst 20 låtar som går på repeat och det håller inte längden för mig. Ultimata Rix Morgonzoo för mig hade varit att de endast snackade och inte spelade någon musik men det är ju trots allt radio.

Idag när jag hörde Darins version utav Viva La Vida för femtielfte gången valde jag att gå över till P1 istället där det mestadels bara är allmänbildning som gäller. När jag var yngre och min farmor fortfarande var i livet frågade hon nästan varje gång vi syntes om jag hade lyssnat på P1, speciellt programmet ”Spanarna” vilket jag aldrig gjorde. Jag har aldrig varit en radioperson då jag helst vill välja själv vad jag ska lyssna på men om jag lyssnar på radio vill jag helst att det ska vara något allmänbildande varpå P1 egentligen är den perfekta radiostationen för mig.

Synd att när jag väl börjar lyssna på P1 att min farmor inte är i livet, vi hade säkert haft mycket att prata om just nu men jag var helt enkelt inte mogen nog på den tiden för P1.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.