Färd till Linköping

2009-03-19 @ 19:53 — 3 kommentarer

Idag begav vi oss av mot IKANO-Huset i Linköping för att handla lite småsaker. En glad Ekke kom på att han i julas fick ett presentkort på Teknikmagasinet som han nu skulle kunna utnyttja, problemet var bara vad han skulle köpa. Jag har nu suttit nästan hela veckan och velat fram och tillbaka mellan alla produkter men har nu hittat en liten leksak till mig själv. Shocking Gun heter den och är ett alternativ till laserdome fast med elektriska stötar. Någon dag då man inte har något bättre för sig kan man lika gärna leta sig ner i källaren och skjuta varandra.

Den första biten var inte problem, men då en problematisk rondell dök upp körde vi för långt och var tvugna att vända efter en stund, jag vred och vände på kartan och kände mig något stressad av motorvägen men till slut hittade vi rätt. Väl inne på IKEA hittade vi inte allt för mycket, jag köpte batterier och en IKEA-kasse. Efter IKEA sprang vi in till IKANO-Huset för att leta upp Teknikmagasinet. Jag hittade min leksak och köpte den såklart.

Efter att ha genomlidit IKEA och IKANO-Huset vandrade vi mot Max för att äta mat, vilket jag inte har gjort på flera år. Ja nu menade jag ju självklart inte att jag har levt på luft men att jag inte har ätit på Max på flera år vilket ska bli lite spännande. När jag igår gick in på deras hemsida såg jag till min förvåning att de hade gratis trådlöst internet där, dock hade jag ingen direkt lust med att ta med mig laptopen bara för det. Om Max öppnar här i Motala är det ingen omöjlighet att jag kanske släpar med mig burken för att lana eller liknande.

Jag beställde Max Original och åt den på plats, sedan hade jag några kuponger som gjorde att jag köpte med mig två Max Supreme för att äta hemma på kvällen.

Max Hamburgerrestaurang

När vi hade varit på Max var det dags för oss att åka hem, mätta och belåtna. Egentligen är ju jag laktosintollerant vilket inte alltid passar så bra på hamburgerrestauranger men ibland kan det vara värt lite lidande, även fast jag kanske inte tycker det just då.

Vägen hem gick riktigt bra, och vi svängde förbi min far för att visa min nya leksak och för att han skulle visa hans lilla projekt som hade med det här att göra (länk). Efter det vandrade vi hem men på vägen drog vi med oss Magnus. Vi gick ner till källaren där vi kunde börja skjuta varandra, vilket var riktigt kul men lokalen var inget vidare vilket vi får göra lite efterforskning på. Möjligt att en lekplats är ett bättre alternativ.

Nu ska jag ta det lugnt och kolla på ”Sveriges Värsta Bilförare”, sen ska jag sova. Ta hand om er och ha en fortsatt fin kväll.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

3 kommentarer till Färd till Linköping

  1. ja, jag vet. Jag hade ju samma problem. Blir alltid lurad av solens glada strålar utanför fönstret och klär mig alltid därefter, alltså alltför lättklätt. När jag kom ut sen stod ju håret på ända och vinden blåste igenom mina tunna plagg så jag höll på att frysa ihjäl emellanåt.. Hehe.

    Kul att läsa om din dag. Jag kan helt omöjligt tänka mig hur du bara kunde komma från Ikea med några batterier och en Ikeakasse! När jag åker dit går kalaset alltid på 10.000 plus.. Och att du köpte ”Shocking-gun” för ditt presentkort på Teknikmagasinet låter också lite skoj, sådär typiskt kill-aktigt.. ;) Hoppas du får användning för den också!

    Annars är det bara bra med mig! Ska gå ut på en promenad nu och klä på mig ordentligt. Ha det bra!

  2. svar: jag minns tyvärr inte det , men chansen finns. var bor du?

Trackbacks & Pingbacks:

  1. Ekke.se » Shocking laser gun - 2010-12-05 @ 18:29

    […] kompis över och jag kom osökt in på att jag hade ett laserdome-liknande skjutspel med stötar, shocking laser gun som jag tidigare har skrivit om när jag inhandlade det. Jag hade tidigare gått igenom källaren i […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.