Farbror ännu en gång

2009-06-07 @ 10:20 — Lämna en kommentar

I natt fick min bror och hans fru ännu ett litet barn till familjen, en liten pojke. Jag önskar familjen all lycka i världen och jag hoppas att de väljer ett fint namn till killen som kommer leka med Noah inom några år.

Det här får nog bli mitt kortaste inlägg någonsin då jag inte riktigt kommer på vad jag mer kan skriva, förutom att jag som sagt önskar de all lycka och att jag hoppas de väljer ett fint namn. Hör av mig vid senare tillfälle angående namnet.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.