Ett sjätte sinne

2009-03-11 @ 13:49 — 7 kommentarer

Min broder brukar ofta tipsa om nya häftiga prylar etc. som kanske inte ens finns ännu på marknaden och idag fick jag in ett tips om en ny teknik som inte helt omöjligt kommer dyka upp på marknaden någon gång i framtiden. Med den här tekniken skulle du t.ex. kunna gå fram till en restaurang för att sedan få fram vad folk tycker om just den restaurangen på din egna hand eller på någon annan yta. För er som gillar Minority Report kan den här tekniken få dig att bli riktigt intresserad.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

7 kommentarer till Ett sjätte sinne

 1. Om får reda på vad en blind drömmer måste du skriva å berätta för mig : D

 2. i mitt liv är det mest jag som tipsar mina bröder om teknik och häftiga prylar ;)

 3. @smultris
  Jag brukar för det mesta hitta häftiga grejer på internet, men då jag väl ska tipsa om dem till min bror så har han redan sett det för länge sedan. Därför har jag överlåtit tipsandet helt till honom.

 4. ohhh, jag har en senare version till mitt företags blogg och det är bra klurigt när man är van vid sin vanliga… så e jag nog inte jättehaj på att uppdatera via servern… nu blir jag nervös ju :D

 5. Sv: Här har det snöat sedan igår natt, så börjar bli en hel del på sina håll. :( Men går man här i stan så är det slaskigt och bläigt!

  Kul att du hittat till ”bloggvärlden” :)

 6. Okej, jag måste säga att jag har ingen aning om vilka dom är. Har ju som sagt inte tittat på Melodifestivalen..
  Låter som en bra idé :)

 7. Ekkes bror här. En rolig ”low tech” nyhet som kanske kommer snart till eran lokala mataffär :P
  http://www.youtube.com/watch?v=UZsvlpsJb8o

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.