En märkbart vanlig lördagskväll

2009-03-29 @ 02:31 — Lämna en kommentar

Ikväll har jag varit vaken allt för länge märker jag nu då jag skriver detta inlägg. Min kväll har bestått utav Robinson, Guitar Hero III och allmänt slösurfande. Då mitt trådlösa internhet har dött var femte minut har jag knappt ens kunnat komma in på min egen sida, dock har jag lyckats söka upp några favoritklipp med min invalid-idol Jesper Odelberg som har förgyllt min natt.

Jag har även varit inne på Jippii.no där jag tyvärr blev bortkopplad ett antal gånger, vilket fick mig att tappa intresset. I övrigt är jag nöjd med min kväll även fast den kunde ha tilldelat mig en hel del annat än problem. Jag kan dock tipsa er om just Jesper Odelberg och hans upptåg på youtube.

Ha en fortsatt fin kväll och sov så gott

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.