En klurig situation

2009-03-11 @ 13:24 — Lämna en kommentar

Idag begav jag mig av tidigt på morgonen till komvux för att sätta mig vid en dator, vid vilken jag skulle studera inför ett prov som är tänkt att äga rum nu på fredag. Något försenad kom jag och såg att ”min” dator redan var upptagen. Det var inga problem att hitta någon annan dator men lustigt nog fungerade inte internet på någon av dessa datorer. Min datorvana är väl, därför bestämde jag mig för att lösa internetproblemet själv men fick sedan bekänna mig slagen och bad om hjälp varpå lösningen inte alls var självklar.

En stund senare fick jag tag på läraren varpå jag frågade vad som skulle komma upp på provet, vad som följde kan betraktas som en avrättning. Alla mina tidigare har gått riktigt bra, då snackar vi MVG tre gånger i rad men de proven har endast varit grundläggande och det var alltså dags för en mer avancerad kurs.

När jag fick det förklarat för mig om allt jag skulle kunna till provet insåg jag att det inte alls kommer gå bra på fredag, men då jag själv väljer om jag vill göra prov eller inte kan jag avstå, vilket jag antagligen kommer att göra. Problemet är att på fredag är det min sista dag i datakursen som redan innan har förlängts med två veckor. Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska ta ett G eller om jag vid ett senare tillfälle då jag är mer förberedd gör provet.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.