Ekke Svensson

2011-11-21 @ 11:35 — 21 kommentarer

Ekke Svensson Nu var det över två år sedan sist jag skrev en liten intervju med mig själv och mycket har ju hänt på två år och därför väljer jag nu att skriva en ny. Självklart är det inte så himla kul att intervjua sig själv men ingen annan har anmält intresse för tillfället och jag har inget bättre för mig.

Bakgrund
Sedan urminnes tider har Ekke Svensson haft ett brinnande intresse för allt som har med datorer och teknik att göra. Han har aldrig blivit riktigt bra på något gällande dessa ämnen men han är ändå ganska nöjd över att vara allmänt allmänbildad. För lite drygt två år sedan startade han sidan Proxified.se som är en tjänst för alla där ute som vill surfa anonymt på nätet. Sidan blev en enorm succé och har nu haft över en och en halv miljon besökare. I övrigt är han en halvt flitig skribent på Merteknik.se som till skillnad från namnet innehåller mer teknik.

Namn: Ekke Svensson
Född: 1987-08-04
Bor:
Trollhättan
Civilstatus: Sambo
Sysselsättning: Arbetssökande
Intressen: Datorn, Hemsidor etc.
Hemsidor: Ekke.se, Restavfall.se, Proxified.se, Merteknik.se

Vad har nu egentligen hänt sedan sist vi hördes av?
Man skulle väl kunna säga som så att allt har hänt sedan sist. Jag har jobbat en hel del och tjänat en del pengar, samtidigt har jag gått fram sambo till ungkarl och från ungkarl till särbo och från särbo till sambo igen. För två månader sedan flyttade jag från den trygga staden Motala till en lite mer främmande staden Trollhättan. Har även gått och förlovat mig.

Vad hände med Blagh.se?
Ett utav de projekten jag verkligen brann för mest utav alla var just Blagh.se som tyvärr gick i graven för några månader sedan. Anledningen till att sidan lades ner var dels för att antalet aktiva medlemmar sjönk rejält de sista månaderna och för att jag inte riktigt kunde ge sidan den uppmärksamhet som den behövde. Det var ett tungt beslut men det hade inte lönat sig i längden att ha sidan kvar. Det jag har kvar är minnena och alla filer från den tiden.

Kommer Blagh.se att återuppstå?
Kort och gott är svaret nej på den frågan, det finns inga som helst planer på det i nuläget och kommer antagligen inte finnas några planer på det i framtiden heller tyvärr.

Är du nöjd med din blogg?
När jag skapade bloggen var drömmen att jag skulle ha en stor skara flitiga besökare som varje dag besökte bloggen och kommenterade varje nytt inlägg. Jag är inte riktigt där än tyvärr och antagligen kommer jag aldrig att komma dit men jag är nöjd ändå. Något jag är riktigt nöjd med är att bloggen placerar sig bra i sökresultaten vilket resulterar i en hel del besökare genom sökmotorer. Jag är nöjd till 75%, resterande 25% blir svårt att få till.

Vad har du för planer inför framtiden?
Jag vill definitivt börja studera till att bli något som jag kan tänka mig att jobba med, det är för mig prio ett. Om jag ej hittar någon utbildning vill jag självklart börja jobba igen. I övrigt har planerar jag inför ett litet hemligt projekt som jag inte kan gå in på för mycket just nu då det bara skulle bli pinsamt om det inte blir av.

Då har jag nog inga fler frågor den här gången, får helt enkelt tacka för mig.
Det var trevligt att råkas igen och ta väl hand om dig nu.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

21 kommentarer till Ekke Svensson

 1. Det som du nämde kommer att genomföras under nästa år någon gång. Så det är på G, det är bara en fråga om tid och pengar. Själv jobbar jag redan från 7:00 till 00:00 i stort sätt 7dagar i veckan. Så allt kommer att bli fixat allt eftersom.

  Ha en bra dag, cheers!

 2. För att klargöra vad som diskuterades var det att jag tyckte att Robins sida hade en design som kanske passade in på början utav 90-talet men som absolut inte funkar nu (enligt mig och antagligen väldigt många andra). Glädjer mig att höra att ni ska ta tag i det, finns hur många teman som helst till WordPress som säkerligen skulle fungera bättre för er. Lycka till i fortsättningen

 3. sv: tack för tipset :)

 4. hoppas du fått en bra start på veckan! :)

 5. sv; haha du har kommenterat min blogg?^^

 6. vart vill du plugga då? :)

 7. Frågan är nog mer VAD jag vill plugga till och det är jag inte riktigt säker på just nu. Till en början ville jag studera till ekonomiassistent för att lära mig med om det administrativa inom ett företag/firma. Nu är jag dock lite klyven och får ta mig en funderare.

 8. Kul att intervjua sig själv. Det hade jag aldrig tänkt på! Haha.
  Du skriver bra:)

 9. Ja det tycker jag absolut att du ska göra! :D
  Hur står det till med dig? =)

 10. Har man ingen annan att intervjua så är det ju en nödlösning om man nu absolut måste intervjua något. Tack så mycket, det värmer att höra :)

 11. Det är bara bra med mig, lite extra glad över att det har kommit in en hel del kommentarer att svara på :)

 12. Hej jag heter Joanna och är 23 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtar om livet med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelde för hur det är att leva med Aspergers syndrom och att alla är lika värda trots bakgrund:)
  Så besök gärna min blogg:) kram
  Ps. glöm inte att anmäla dig till alla roliga tävlingar med super fina priser:)

 13. Allt bra med dig?
  Kram!♥

 14. Bara fint med mig, hoppas allt är bra med dig.

 15. sv: Trevligt trevligt :) haft en bra dag?

 16. En lugn och fin dag, det enda jag kan klaga på är nog vädret som inte är på topp i Trollhättan. Hur är vädret i Linköping?

 17. sv: okej :)
  haft en bra söndag? :D

 18. sv: Den har varit rätt bra, inte många timmar i skolan vilket är skönt för en skoltrött tjej som jag! Vad gör du nu då?

 19. sv: Aha, ja det lät ju rätt okej :)

Trackbacks & Pingbacks:

 1. Vill du bli intervjuad? | Ekke.se - 2011-11-22 @ 12:56

  […] Ett exempel på hur en intervju kan se ut ser ni här. […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.