Detta har hänt sedan sist

2009-03-15 @ 12:50 — 1 kommentar

Idag vaknade man upp efter en kväll med melodifestivalen och Matrix. Måste ta tillfället i akt och säga såhär, är det bara jag som tycker att ”La Voix” (ab 1, 2, 3, 4) är en kopia utav en annan känd låt som jag ej kan sätta fingret på just nu? Jag kan dock säga att jag faktiskt lyckades välja ut de fem bästa, dock kom de ej i den placeringen som jag trodde att de skulle komma. Trodde bland annat att E.M.D skulle komma först och att Måns skulle komma på andra plats.

Här var min lista som gav mig 5 poäng:

  1. E.M.D – ”Baby Goodbye” (3)
  2. Måns Zelmerlöw – ”Hope & Glory” (4)
  3. Caroline af Ugglas – ”Snälla, snälla” (2)
  4. Alcazar – ”Stay the Night” (5)
  5. Malena Ernman – ”La Voix” (1)

In other news fyller ju faktiskt The Simpsons 20 år i år(svd), dock föredrar jag faktiskt Family Guy som nu har hamnat i blåsväder igen(ab).

Nej nu måste jag städa upp gårdagens stökigheter, men det skulle vara intressant om ni skickade in er lista av vilka du trodde skulle komma högst upp. Var det möjligtvis någon som fick full pott? Man får 1 poäng för varje person som ligger bland de fem bästa, och 1 poäng för alla som är rätt placerade.

Ha en fortsatt bra dag och vi hörs snart igen.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Trackbacks & Pingbacks:

  1. Hur många poäng fick ni? | Ekke.se - 2009-05-17 @ 10:48

    […] för Eurovision Song Contest 2009 och jag var inställd på att slå mina tidigare fem poäng som jag fick under melodifestivalens final. Jag var väldigt säker på vilket land som skulle komma etta men […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.