Det ser dystert ut för Motala

2009-04-20 @ 18:08 — Lämna en kommentar

Nu är det tydligen så att hela Dometic kommer läggas ner i Motala vilket inte var helt oväntat tyvärr då de har sparkat nästan alla arbetare där, men vad kommer det betyda för Motala egentligen och kommer Electrolux också lägga ner verksamheten?

När jag var några yngre sade man alltid att ”Går det inte bra för dig kan du ju alltid börja jobba på Dometic hehe”, men det är totalt omöjligt att få något industrijobb här i Motala nu och varken något annat jobb heller för alla har fått sparken och det är stor konkurrens nu bland de kvarvarande jobben. Staden Motala håller på att gå under, vad ska man göra?

Det här fungerar inte längre, staden behöver verkligen tänka om och börja planera inför framtiden vilket de visserligen har gjort nu när de ska bygga en bro som jag har hört ska finansieras mestadels med privatpengar vilket jag verkligen får hoppas. För några år sedan fick vi ett vinkelben ute i hamnen som ingen vill ha, samtidigt skulle vi börja betala för skolmaten.

Nej jag finner inga ord för den här staden just nu, jag önskar den allt gott men det ser inte så ljust ut just nu.

Läs vidare:
M&VT (1)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.