Datafri

2009-06-20 @ 17:22 — 1 kommentar

Den senaste tiden har jag inte skrivit något i bloggen, och faktum är att jag knappt suttit vid datorn alls. Till stor del har jag valt att prioritera annat än bloggandet och datasittandet, men de senaste dagarna har jag åkt på en förkylning med hög feber som inte har gett sig på några dagar.

De närmaste dagarna ska jag försöka klämma in bloggandet mellan soltimmarna utomhus som jag har avnjutigt. Kommer inte sitta vid datorn lika ofta som tidigare då jag mår mycket bättre nu än förut när jag har varit fri från datorn, även fast jag de senaste dagarna mestadels legat i sängen eller soffan.

Samtidigt som jag inte har bloggat här har jag heller inte skrivit något nytt på ”merteknik.se” där jag senast skrev om Grooveshark som är en riktigt bra musiktjänst. Jag ska verkligen försöka att tillföra något mer till den sidan så snart jag bara kan.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Datafri

  1. Var har du tagit vägen EKKE? Ser aldrig dig på skype. Du har väl inte blockat mig :razz:

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.