Dåligt med inlägg idag

2010-10-13 @ 21:48 — Lämna en kommentar

Jag har haft fullt upp hela dagen och har inte direkt någon ork till att skriva några inlägg idag men jag ger er ett, det här inlägget.

Idag kom min far över och vi fixade två nattlampor och en spegel, vi gav oss även på min TV men insåg rätt snabbt att vi behöver köpa lite saker för att få det att fungera och det var snack om millimeters marginal mellan teven och skjutdörrarna som ska dras över teven när man vill komma åt förvaringen på sidorna.

Jag är så trött nu att jag faktiskt har tänkt gå och lägga mig och testa nattlamporna och sedan sova gott förhoppningsvis om inte Sigge känner för att förstöra det.

Imorgon ska jag spela boule då min mor inte kan det och inte hennes respektive heller, det blir jag och en kompis som får cykla igenom halva stan för att spela boule i någon timme och sedan cykla tillbaka igen, kul.

Sov så gott och ta hand om er.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.