Dagens sanning

2011-10-17 @ 12:47 — Lämna en kommentar

Hittade en seriestrip idag som slår huvudet på spiken gällande cold-reading som är en teknik som många medium använder sig utav. James Randi Educational Foundation (JREF) ligger bakom seriestrippen och den förklarar både hur ett medium jobbar och hur mottagaren brukar reagera.

Flim-Flam

via: Randi.org
Ett annat typ utav medium som det har varit rätt tyst om det senaste året är Maggie Nath som enligt uppgifter har startat en modellagentur. Väntar fortfarande på svar från henne angående min utmaning som aldrig lär bli av, hade jag varit henne hade jag kastat mig över utmaningen för jag har märkt att när folk har sökt på hennes namn har de kommit in på min sida och läst vad som står om henne.

Om nu Maggie Nath är ärlig med vad hon gör och verkligen själv tror på att hon besitter övernaturliga krafter så borde inte ett simpelt dubbelblindtest vara en omöjlighet för henne. Jag är väldigt glad över min placering på hennes namn för så länge som den är placerad högt upp tror jag verkligen att folk tänker till en gång extra innan de kontaktar henne för att få hjälp.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.