Dagens bullshit: Gran i lungan #3

2009-04-17 @ 11:28 — 1 kommentar

Nu har det kommit ännu en artikel angående gran i lungorna vilket verkar ha blivit en ny fluga. Nu är det Pierre Åkerblom som berättar att han under en överlevnadskurs satte ett granskott i lungan som han sedan gick med i 14 år (!). Jag får nog helt enkelt inse att jag hade fel, det är antagligen ingen bullshit. I Ryssland påstod de att ett granfrö hade grott i lungan men det är omöjligt, han har alltså antagligen andats in ett granskott kanske genom en hostattack som alla andra har fått.

Jag tar alltså tillbaka ordet ”bullshit” då jag har läst på en del till, dock står jag fast vid att ett frö kan inte gro i lungorna. Det jag skulle vilja ha svar på är varför granskottet fortfarande var grönt när det kom ut, är det möjligtvis så att lungorna fungerar som någon slags konserv?

Om det är någon som vet får de gärna förklara det för mig här nedanför.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Dagens bullshit: Gran i lungan #3

  1. Pierre Åkerblom 2009-04-19 @ 10:39

    Ja, det är som sagt inte bullshit (man kanske säga spruceshit…Någon kanske har sett filmen Mad Max beyond Thunderdome där Mel Gibson säger till Tina Turner ”Bullshit” och Tina svarar ”No – pigshit” när Mel lär sig hur staden Thunderdome får elektricitet) (VAD har det här med ett granskott att göra??? – ja, ja…man kanske blir lite förvirrad efter att gått omkring med en ständig infektion i så många år?

    Ingegerd har tydligen världsrekord med sina 10 år att ha gått omkring med sitt granskott/grankvist i lunga. Hon ska tydligen även finnas med i Guinness rekord bok…

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.