Dagen igår

2011-11-12 @ 11:19 — 2 kommentarer

Igår som nästan alla borde veta nu i detta avlånga land så förlovade jag mig med Anna. Dagen började med att jag gick ut med hundarna medan Anna fixade frukost till oss båda.

frukost

Till frukost blev det apelsin-juice och mackor med medvurst och ägg, just the way I like it. Placerat på bordet var även en liten låda med spännande innehåll.

ringlada

I lådan låg självklart två ringar med våra namn i. Efter att ringarna var placerade på rätt ställe begav vi oss iväg till Annas mamma för att visa upp oss, halva släkten var där och vi åt tårta och drack julmust. Efter fikat drog vi iväg till en restaurang i stan för att käka god mat, jag åt laxplanka vilket var gudomligt gott.

kladdkakamys Några timmar senare avslutade vi dagen med kladdkaka, grädde, hallon och julmust. Halvt lugn och lyckad dag ändå, lite ovant med ring på fingret må jag dock erkänna.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

2 kommentarer till Dagen igår

  1. Jätte stort grattis till er båda! :)

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.