Connie Culp – En kvinna att beundra

2009-05-06 @ 11:05 — Lämna en kommentar

För fem år sedan sköts Connie Culp i ansiktet utav sin dåvarande man. Connie förlorade näsan, kinderna, överkäken och ena ögat. Hennes vackra ansikte var förstört men för fem månader sedan började läkare bygga upp hennes ansikte igen och under en presskonferens igår visade hon upp sitt nya ansikte.

Jag såg den här artikeln i aftonbladet och ville veta mer varpå jag googlade hennes namn och hittade bland annat presskonferensen de pratade om.

Efter att ha sett det här videoklippet började jag verkligen beundra hennes mod och humor, det kan verkligen inte ha varit lätt för henne men trots allt håller hon det goda humöret uppe. Jag har ingen aning om varför hennes man sköt henne, han sköt även sig själv i huvudet men överlevde även han.

Från vad jag har förstått vet inte Connie varför hennes man Thomas sköt henne och det kanske inte är någon idé för oss att spekulera i det, dock vill jag bara önska henne all lycka till i framtiden och jag hoppas att hon får ett fortsatt fint liv utan komplikationer.

Om ni känner för att diskutera får ni gärna göra det, har ni någon mer information som jag har missat får ni även nämna det. Alla nedvärderande kommentarer kommer att raderas.

Läs vidare:
Aftonbladet (1, 2)
Expressen (1)
SvD (1)
Wtov9 (1)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.