Blogvertiser – Tjäna pengar på din blogg

2011-11-01 @ 13:22 — Lämna en kommentar

bloggvertiser

Nästan alla som är aktiva på nätet har en blogg och det är många som bloggar där ute som inte riktigt har en aning om att man kan tjäna pengar på sin blogg, eller så vet de inte hur man gör. Med hjälp utav Blogvertiser blir du kontaktad utav företag som vill att du skriver om just deras hemsida och länkar till dem genom sökord.

Det är gratis att registrera sig på Blogvertiser och inom kort efter att du har registrerat dig bör du ha fått ditt första uppdrag. Fyller du i ditt mobilnummer meddelas du genom sms när ett nytt uppdrag har dykt upp, annars skickas det i mail till dig. När du har kommit upp i summan av 200 kr skickas pengarna till ditt bankkonto.

Jag kan personligen försäkra er om att Blogvertiser är en seriös tjänst som tillhandahåller en stor mängd utav annonsörer, kan även försäkra er om att ni får de pengar ni har blivit lovade.

Registrera er redan idag.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.