Bloglovin och Feedburner

2009-10-13 @ 20:27 — 3 kommentarer

I ett desperat försök att få fler besökare till sidan har jag nu valt att börja med både Bloglovin och Feedburner. Om ni väljer att prenumerera på min blogg genom Feedburner får ni mina senaste inlägg direkt i mailboxen och om ni väljer att prenumerera genom Bloglovin går ni enkelt in på deras hemsida för att se de senaste blogginläggen från era favoritbloggar.

Det är alltid kul med stammisar och jag hoppas ju självklart att det här kommer skapa några besökare som mer än en gång besöker min blogg förståeligt nog.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

3 kommentarer till Bloglovin och Feedburner

  1. Det roliga är att det blir lite som en sport när man väl bestämmer sig för att börja skaffa läsare. Jag har blivit som besatt. Och jag kan tänka mig att du som redan kommit mycket mycket längre satsar hårt också… Men det är spännande:)hoppas att knepen fungerar bra!

  2. Jag har visserligen haft en hel del besökare men det går upp och ned väldigt mycket tycker jag, vissa dagar har jag runt 200 unika besökare och andra runt 30 vilket jag helst vill ändra på :)

  3. Jag hoppas att migränen släpper och att läsarna håller sig trogna framöver. Det kanske lättar på huvudvärken? Trevlig kväll på dig med!

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.