Bildfråga: Vad är detta?

2010-10-11 @ 21:59 — 14 kommentarer

Tänkte köra igång med lite bildfrågor, ert uppdrag är att försöka lista ut vad det är för något på bilden. Lycka till.

Första bilden, kan vara en aning klurigt.

Ni vinner äran.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

14 kommentarer till Bildfråga: Vad är detta?

 1. Öhm. måste vara någon slags blomma?

 2. Njao, inte riktigt

 3. Jag tror att det har växt mögel på en pastaslev.

 4. jag vet men jag får inte svara va?

 5. Jag vet att du vet, men nej du får inte svara :P

 6. Kan ge en ledtråd: Teknik Magasinet

 7. Det är tyvärr fel. Tänk trädgård/landskap.

 8. Det är något från Teknik Magasinet ;)

 9. Jag kommer ge svaret snart då det verkar vara lite klurigt. Angående bilder på mig själv och varför jag inte har fler beror nog helt enkelt på att jag inte anser att jag är något man skulle kunna tänka sig att vila ögonen på, dock mycket möjligt att jag lägger upp några nu när du väl påpekade detta :)

 10. Hejhopp
  Jag kommer nog välja att avslöja det under dagen om jag inte glömmer bort vill säga.
  Det som händer är att jag jobbar, inte för tillfället då jag nu har lunch men fram till 16:00.
  Efter jobbet hade jag tänkt fixa lite i lägenheten om jag orkar och kanske ta några bilder om jag känner för det.

  Ha det fint

 11. Vad vi ser på bilden är ”Magic Garden”, därav ledtråden ”trädgård” :)

 12. I min kommentar valde jag även att länka till produktsidan för just Magic Garden så om du klickar på Magic Garden i min förra kommentar får du reda på vad det är för något, och inte är jag smart :)

 13. Det är en ”trädgård” som man häller en vätska på, efter ett tag börjar det ”växa” och till slut är det tänkt att man ska ha en rätt färgglad trädgård om inte några djur kommer emellan och förstör.

 14. Japp, väldigt flummigt faktiskt :)

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.