Betapet

2011-10-20 @ 09:19 — 4 kommentarer

Wordfeud är ett utav de mest populära apparna genom apparnas historia och för mig som har spelat Alfapet genom alla år förstår inte riktigt varför just Wordfeud har slagit igenom så himla stort. För ett antal år sedan, närmare bestämt 2004 startades Betapet.se som är en Alfapet-community  där man som i Wordfeud kan utmana varandra i just Alfapet och chatta etc.

Betapet(Jag har valt att ta bort både namnet på min spelare och på min motståndare)

En utav de stora skillnaderna mellan Betapet och Wordfeud är att man har lite tidspress på sig och maximalt antal minuter per match är 60 till skillnad från Wordfeud som knappt verkar ha någon tidspress alls. Betapet är även helt gratis och utan någon som helst reklam och en rätt så utvecklad community.

Ni som verkligen älskar Wordfeud borde ta och surfa in redan nu på Betapet.se och ge det en chans, vi kanske ses på topplistorna.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

4 kommentarer till Betapet

  1. Ja lycklig som man är har man spelat det sedan man var i 10 års åldern..

  2. Jimmy L: Betapet eller Alfapet?

  3. Britt Lundgren 2013-01-02 @ 23:37

    ÄLSKAR Betapet men blev grymt besviken på den version som man spelar på Ipad. Hade sett fram emot detta spel hela julen. App-versionen ger ingen info om hur mycket tid som har spenderats eller är kvar. Värdelöst att sitta där och vänta i flera timmar. Tacka vill jag den vanliga datorversionen.

Trackbacks & Pingbacks:

  1. Ekke.se » En god morgon - 2011-10-22 @ 11:19

    […] alla här i lägenheten, efter en stund lyckades jag även väcka min söta flickvän. Vi spelade Wordfeud innan vi gick upp och jag vann såklart stort över […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.