Beställt en ny domän

2009-08-21 @ 09:48 — 1 kommentar

För en kort stund sedan beställde jag en ny domän som kommer att användas till proxytjänsten som alltså kommer få en helt egen adress. När den nya sidan lanseras kommer jag självklart skriva om det här, men tills vidare håller jag adressen hemlig.

Tills vidare finns fortfarande www.ekke.se/proxy kvar, och den proxyn kommer även finnas kvar då sidan byter adress.

Uppdatering: Läs här

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Trackbacks & Pingbacks:

  1. Sidan låg nere igår | Ekke.se - 2009-08-22 @ 19:24

    […] utnyttjad i något slags spammscript vilket gjorde att Ekke.se låg nere i flera timmar. Jag har tidigare sagt att jag ska behålla proxyn på den här sidan men jag har nu valt att plocka bort den och […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.