Beställt en ny dator

2009-12-01 @ 18:54 — Lämna en kommentar

För drygt två veckor sedan valde jag att plocka upp en utav mina stationära datorer som har krånglat i stort sett sedan jag köpte den och lustigt nog fungerade den fortfarande men visade Blue Screen för ofta. Några dagar efter bestämde jag mig för att köpa nya delar till den och nu i helgen har jag beställt ett nytt moderkort, ny processor, nytt chassi och nya minnen.

Datorn gick på en del och jag hade tyvärr inte råd med en ny hårddisk vilket jag får beställa efter jul någon gång.

Moderkort
ASUS M4A785TD-V EVO 785G AM3 ATX

Chassi
CHIEFTEC FULLTOWER MESH BIGTOWER EATX SVART/SILVER 400W

Processor
AMD PHENOM II X3 720 BE 2.8GHZ 7.5MB SOCKET AM3 BOX

Fläkt
ACE FROST PRO SERIES 120MM 15DB RETAIL

RAM-Minne
DIMM DDR3 2GB 1066MHZ CL7 (2X1GB)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.