Bantning dag 12 – Totalt återfall

2009-04-10 @ 13:18 — 1 kommentar

Sedan sist har jag fallit tillbaks på gamla vanor totalt vilket har inneburit en hel del onyttig mat och nästan ingen motion. För tillfället känner jag att jag kommer ha ett uppehåll i bantningen och sedan försöka mig på det igen någon dag. Idag blir det påskmat, imorgon blir det påskmat och på söndag blir det påskmat vilket innebär en enorm viktökning antagligen. 

Någon gång efter påsk ska jag försöka börja med motioneringen igen, men för tillfället har jag slutat upp med bantningen och därför tänker jag inte skriva något om det på ett tag.

Tydligen är det inte bara jag som har fört en bantningsdagbok (ab 1, 2), men de här tycks lyckas.

Ha en fortsatt bra dag och ta väl hand om er.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Bantning dag 12 – Totalt återfall

  1. Vad bantar du så intensivt för? Du kan väl grunderna, att om kroppen inte får näring så lägger den ju det lilla den får på lager istället. Alltså, resultatet blir ökad vikt.

    Motionera regelbundet och var fysiskt aktiv och ät vanlig husmanskost, eller mer sallad och annat med mindre kalorier och fett.

    Att bara försöka sluta äta ger totalt motsatt effekt plus ångest och mentalt ovälfinnande.

    Lycka till!

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.