Ärtsoppa och pannkakor

2011-10-20 @ 22:24 — Lämna en kommentar

Idag kom Annas broder över runt lunch och fick sig lite mat och stryk här, stryk fick han i Pro Evolution Soccer till Xbox. Maten jag bjöd på var taco-nudlar med smak utav curry, alltid en given hit. När min älskling kom hem var det dags att äta även för mig och det blev ärtsoppa och pannkakor, hade räckt med bara pannkakor för min del men ärtsoppan lär få fart på saker och ting så man orkar mer imorgon också.

Nu halvligger min älskling i soffan och kollar på en show med Mia Skäringer samtidigt som jag sitter och skriver det här blogginlägget som får bli dagens sista. Nu bär det snart av till sängen men innan det ska hundarna rastas och tänderna borstas.

Ta hand om er och sov så gott.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.