Arbete och trötthet

2009-10-22 @ 23:17 — Lämna en kommentar

Idag var jag upp med tuppen för att förbereda mig inför en arbetsintervju, det är nämligen tänkt så att jag ska börja praktisera på en städfirma och sedan hålla tummarna för en anställning. Var lite nervös inför mötet med chefen men när jag väl fick träffa honom förstod jag att det var en trevlig prick.

Jag borde ha förberett mig bättre med en presentation om mig själv men det slutade i varje fall med att jag på måndag ska börja praktisera, och om jag lyckas sköta mig i en månad kommer jag antagligen bli anställd på städfirman. Ibland ska man ha tur, jag kommer antagligen jobba precis där jag bor i början för att sedan möjligtvis jobba i stan och kanske i någon annan stad.

På måndag får jag reda på mer, har för tillfället ingen aning om tider eller något utöver tiden på måndag. Jag berättade om att jag arbetade på ABF redan och gärna vill fortsätta jobba på tisdagar där vilket han godkände, frågan är dock hur det kommer bli om jag blir anställd. Kommer sakna ABF om det visar sig att jag inte kommer kunna fortsätta undervisa där, men jag hoppas såklart att jag kan klämma in ABF i schemat.

I helgen ska jag på en cirkelledarkurs, ser fram emot den men just nu är jag helt slut i kroppen och behöver verkligen en god natts sömn. Imorgon är det tänkt att vitrinskåpen ska försvinna, vi får se hur det går med det, vad jag vet är att jag inte kommer få en lugn dag imorgon.

Ta hand om er.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.