Anton Johansson

2009-10-11 @ 18:08 — 5 kommentarer

Bakgrund
Anton är en ung man på 19 somrar, som är uppväxt på den lilla plätten ute i vattnet, Gotland. Håller på med musik varje dag, och är då inriktad på sång och gitarr. Lyssnar och spelar till allt mellan himmel och jord. Skriver lite egen musik, men ägnar sig mestadels åt covers. Har för tillfället inget band, men det dröjer nog inte länge.

Namn: Anton Johansson
Född: 1990
Bor: Gotland, Visby
Civilstatus: Singel
Sysselsättning: Läser upp behörigheter på Komvux.
Intressen: Musik och umgås med vänner.
Myspace: Theantonjohansson
Youtube: Theantonjohansson

När började ditt intresse för musiken?
Jag har alltid gillat musik, eller iaf så länge jag kan minnas. Jag brukade sitta och titta på MTV och ZTV hela dagarna under min uppväxt. Men mitt verkliga intresse kom i 2:an på gymnasiet. Jag höll då på med ”Ensemble” på ”Elevensval”. Det var där jag lärde mig spela gitarr, även spela med andra och efter det har jag fortsatt med sånglektioner och förbättrat mitt gitarrspelande.

Hur många låtar har du skrivit?
Jag har inte skrivit några hela låtar, än iallafall. Men jag har några stycken som är på gång, så snart lär väl någon bli klar!

Vad handlar dina låtar mestadels om?
Det jag skriver om är ganska ofta om mina tankar och känslor. Försöker även skriva låtar ur andra perspektiv, än mitt eget.

Vad gör du när du inte håller på med musik?
Just nu är det mycket plugg, så jag har inte tid med att vara med mina vänner så mycket som jag önskar. Så det blir mest att man sitter vid datorn, som en riktig datanörd.

Har du några favoritartister?
Självklart har jag det. Jag gillar Thrice, Crossfade, Anberlin, Avenged Sevenfold, In Flames, Red Hot Chili Peppers m.m. Listan kan göras lång!

Vad gör du om 5 år?
Det undrar jag med. Nej men det beror sig på om jag kommer in på någon musikhögskola eller om jag kommer in på polishögskolan. Så antingen blir jag polis eller musiker. Eller varför inte kombinera de båda? Sjungande polis.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

5 kommentarer till Anton Johansson

  1. Sv; Hehe, glad att stå till tjänst! ;)

  2. Svar: Den är se värd, promise you! Ja, the notbook är ju en klassiker, fast har nog sett den för många gånger jag. Första gången man ser en film är den ju klart bäst. Ett magiskt ögonblick;) Har sen början på slumdog millionair och den verkar också vara en jätte bra film! Har bara sett början än, så jag får se :) Kan nämna hur den var på min blogg senare :)

  3. Nyckeln till frihet lär vara något att kolla på då! :) Hyr den till helgen eller något. :)
    Ha det bra du med!:D Och jag kan skriva en kommentar senare någon dag när jag sett den! :)

  4. svar: nja, det tror jag inte. Du kanske skulle öppna ett ställe där man får ta med sig katter?

    Var på Gotland bor du?

  5. Det är en del som har missuppfattat, jag är inte Anton utan Ekke. Det här inlägget du har kommenterat i är en intervju med Anton Johansson.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.