Äntligen fick jag en beta key

2009-04-17 @ 13:31 — Lämna en kommentar

Idag när jag kollade min mail såg jag att jag hade fått min beta key till Battlefield Heroes. Jag släppte i stort sätt allt och fokuserade helt på att aktivera mitt konto för att kunna spela spelet. Det tog ett tag att ladda hem och installera klienten men när det väl var igång kände jag en enorm glädje.

Spelet är riktigt roligt och bäst av allt är att man möter personer som är ungefär lika bra som en själv, problemet är dock att vissa har ju en naturbegåvning för sådana här spel och det är oftast de som man möter. En sak som jag saknar i det här spelet är dock att man inte kan springa. Mitt favoritfordon är självklart flygplanet som är otroligt lättstyrt om man jämför med tidigare spel i serien, men vad jag kan se finns det inga bomber i flygplanet vilket jag antagligen har missat eller så kanske det inte ska finnas.

Nu har jag inte spelat väldigt länge bara för att jag tänkte att jag skulle skriva ner lite snabbt här att jag har fått min beta key till slut och att jag antagligen inte kommer vara så aktiv här idag beroende på det. Inom några dagar har jag tänkt att recensera spelet men det krävs några timmar av spelande först innan jag kan sätta några betyg, dock kan jag säga att det lär bli högre än tre stjärnor.

Nej nu ska jag fortsätta mitt spelande men jag återkommer vid ett senare tillfälle.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.