55 timmar senare

2011-12-01 @ 18:12 — 1 kommentar

Payday 145 level Nu har det gått ett tag sedan jag äntligen blev level 145 i Payday: The Heist men jag har helt enkelt haft annat för mig, som att fortsätta spela. Min tanke var att jag skulle filma ögonblicket men det fick bli en skärmdump istället.

Lite glad är jag över att det blev Diamond Heist på overkill som gav mig den sista nivån i "karriärsstegen".

Nu är målet att klara av alla achievements som sammanlagt är 34 stycken, jag är uppe i 26 så det är en bit kvar. Utan några större problem borde jag kunna komma upp till 33 stycken, "Noob herder" kommer att bli riktigt svår.

Tack för mig och vi syns i stötarna.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till 55 timmar senare

  1. Ja eftersom du spelar hela tiden så har du nog snart nått ditt mål…. Nörd :(

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.