100:e inlägget

2009-05-25 @ 13:47 — Lämna en kommentar

Slängde ett snabbt öga över statistiken idag och insåg att jag sedan starten skrivit 99 inlägg vilket gör att det här inlägget blir det 100:e inlägget. Tänkte att jag i det här inlägget kunde göra en lägesrapport.

Inlägg:
100
Kategorier:
22
Etiketter:
108
Kommentarer:
86
Omröstningsfrågor:
4
Omröstningssvar:
52
Unika besökare:
3728
Besökare/dag
84
Besöksrekord:
295

När jag startade min blogg förväntade jag mig inte några besökare alls, men redan första dagen fick jag runt 40 unika besökare vilket fick mig att vilja ha mer och mer och mer, vilket jag fick. Nu har jag slutat räkna besökare utan fokuserar istället på att försöka göra sidan så optimerad som möjligt för sökmotorerna vilket kan generera ännu fler besökare med tiden, jag har märkt en växande söktrend som leder till min blogg vilket är riktigt roligt.

Jag vill självklart även tacka alla som har besökt sidan, kommentarat och åter igen kommit tillbaka. Tack för all bra respons jag har fått, och även all kritik vilket jag alltid tar till mig.

Om ni har några frågor får ni gärna gå in på sidan FAQ där ni kan ställa frågor till mig som jag sedan väljer om jag vill besvara eller ej. Om ni känner för ett länkbyte eller liknande får ni gärna skicka ett mail till mig genom Kontakt.

Nu önskar jag er en fortsatt fin dag och lev väl.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.