“Jag älskar dig”

2011-10-20 @ 08:27 — 1 kommentar

Jag älskar dig

Min älskling känner mig väldigt väl, den här lappen var strategiskt placerad vid det stället i lägenheten som jag har spenderat mest tid vid. Lite roligt att hitta små lappar med kärlek på ibland, minns en gång när Anna hade åkt hem och skrivit på en lapp som jag hade klottrat på. Har för mig att lappen skulle slängas när jag såg “Vänd på mig –>” och på baksidan stod det “Jag älskar dig”.

Tack älskling för att du är så fin och för att du står ut med mig trots att jag “bara” sitter vid datorn hela tiden. Tack för att du finns.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till “Jag älskar dig”

  1. Så gulligt av henne!

    Ja facebook kan både vara bra och dåligt.. Man får försöka behärska sig när det ”farliga” blir lite mycket :)

    Ha en underbar dag!

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.